About Us

For over 20 years the number one leader in producing Solid Tire Solutions 

Odoo afbeelding en tekstblok

TANNUS BeNeLux

Tannus BeNeLux verzorgt de verkoop en distributie voor Tannus producten in de BeNeLux.

Na twee jaar de producten te hebben getest en laten testen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de hoge standaard van ons fietsland kunnen wij met trots zeggen dat dit perfect is verlopen.

De banden zijn zowel op veiligheid, duurzaamheid als comfort getest door zowel fietsfanaten, professionals en de eenvoudige student.


Visie

Het begon allemaal bij het realiseren van een duurzame fiets waarbij wij opzoek waren naar betrouwbare banden met minimale onderhoud. Na veel onderzoek en het testen van meerder oplossingen kwamen we uit bij de wereldwijd gepatenteerde Massieve fietsbanden van Tannus Tire uit.

Deze bevielen ons zo erg dat wij deze zijn gaan vertegenwoordigen en inmiddels een missie hebben.


Missie

Onze missie is om de BeNeLux zorgeloos te gaan laten fietsen. Het is bijna 2020 en nog steeds fietsen dagelijks veel mensen met de de lasten van het verkrijgen van een leeg gelopen fietsband of kans op lek rijden.

Dit hoeft niet meer!

Doelstelling

Ons doel is om via de de grotere B2B klanten naams bekendheid te genereren zodat het product zich zelf gaat verkopen. Tevens zullen wij gebruik gaan maken van influencemarketing om de koper te laten beslissen.

Wij verkiezen deze aanpak omdat de traditionele fietswereld erg moeilijk open te breken is als het gaat om dergelijke oplossingen. Er is veel negatief sentiment van oude uitvindingen die niet hebben gebracht wat zij hadden verwacht.

Toch denken wij met de heden daagse ontwikkelingen dat onze band een game changer kan en ook gaat zijn in de fiest en Ebike industrie.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met onze Aither 1.1 en de nieuwe EVO compound de oplossingen kunnen bieden waarna de markt opzoek is.

Inmiddels rijden er wereldwijd al bijna 1 miljoen mensen op onze banden en geloven dat dit hard gaat stijgen.

TANNUS HQ is based in South - Korea

 

We are over almost 20 years the number one leader in producing high quality Solid Tire Soltuions.

THE CORE, THE VISION.

After years of producing different kind of foam solutions for famous comany's like Nike. We start in the 1990 to began changing a popped bike tire. We learned that, due to complex structures and difficulty in recycling, tires are mostly disposed of to landfills or via incineration, disrupting the ecological system. The major reasons tires need replacement are bursting and oxidized cracking, thus we were inspired to develop bike tires with a solution to the problems. After almost 20 years of hard work we have already the 3de generation of the AITHER compound, this compounded is a macromolecular material, whith through injection molding techniques is produced. TANNUS, the burst-proof, inflation-free solid tires, in hope to alleviate environmental disturbance.

TANNUS TIRES, GOD OF TIRE.

" TANNUS ", originated from the word TANNUS and means "GOD"

Our goal is to create the best reliable, comfortable and suitainible tire in the market.

With will change the hole world in there bycle expiriance