Retourbeleid

Retouren
Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. H ier zal ook een 10% herbevoorradingskosten worden afgetrokken van de terugbetaling.


Wij accepteren geen retourzendingen als
Het retourneren nier vooraf is aangemeld. U ontvangt een Retourcode.

Het artikel niet in de oorspronkelijke staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd Alle pinnen moeten samen met het juiste aantal pinnen in de verpakkingen worden teruggeplaatst.

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u  dit allemaal hebt gedaan en u hebt de terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@tannusbenelux.com

Sale items (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde items kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale items niet worden terugbetaald. Kortingscodes zijn uitgesloten van dit beleid.

Ruilen
Als u de verkeerde maat hebt besteld en het artikel ongebruikt en onbeschadigd is, bieden we ruilen aan. Voor omruilingen wordt ook10% herbevoorradingskosten in rekening gebracht. Stuur ons een e-mail op info@tannusbenelux.com en meld uw item aan als retourzending. U ontvangt van ons een retourcode. 

Verzenden
Om uw product te retourneren, moet u uw product verzenden naar: Tannus BeNeLux, Postbus 1092, 1440BB Purmerend.

Let op! Niet elke vervoerder levert aan een Postbus nummer. 

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een object verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering aan te schaffen. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Als u een terugbetaling ontvangt, worden de oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetaald.